facebook

 

NTAK Regisztráció:

PA 19001685

oooopp
kh-szep-kartya
mkb_szep_kartya

Foglalás

Vendégkönyv

 

vendeg

 

Kedves Leendő Vendégünk!

 

Szíves figyelmébe ajánljuk igényes szálláshelyünket, a Bazalt Panziót, mely Salgótarján központjától 10 km-re, a festői szépségű és történelmében gazdag Somoskői vár közvetlen szomszédságában, szubalpin klímájú, csendes, romantikus környezetben található.
A Bazalt Panzió 5 db összkomfortos szobája 14 fő igényes elszállásolására nyújt lehetőséget, míg a turistaszálláson további 8 fő elhelyezését tudjuk biztosítani.

A Bazalt Panzió szobái központi fűtéssel és légkondícionálóval ellátottak, így a vendégeink az évszaknak és komfortérzetüknek megfelelően állíthatják be a hőmérsékletet. Valamennyi szobánk TV-vel és minibárral felszerelt.Korlátlan WIFI internet hozzáférést biztosítunk a panzió egész területén.

Az egészséges fekvésre kifejlesztett kényelmes ágyaink biztosítják a nyugodt alvást. A csendes és romantikus Somoskő szubalpin klímája segíti a légúti megbetegedések és az asztmás panaszok gyógyítását.

A Bazalt Panzió zárt parkolóval, 40 fős különteremmel, “Lavazza” kávézóval “Gösser” sörözővel, biliárd teremmel, kerthelyiséggel rendelkezik. Teniszezési lehetőséget nyújt nemzetközi színvonalú műanyag borítású sportpályánk, míg télen a szánkózni vágyók saját pályánkon hódolhatnak sportolási szenvedélyüknek.

A szálláshely ideális kiinduló pontja a felvidéki várturizmusnak és pihenő állomása a kerékpáros- és lovasturizmusnak. Nyári programjaink közül kiemelkedik a Nemzetközi Ugrógála, ahol a világ legjobb férfi és női magasugrói versenyeznek.

Páratlan élményt jelent a Somoskői vár és a világhírű Bazaltömlés megtekintése, valamint a természetvédelmi tanösvény bejárása a Medves-fennsíkon. A Salgói várhoz eljutva megismerkedhetünk a környék gazdag növény- és madárvilágával. Törzsvendégeinknek egyéni kedvezményt biztosítunk.

Megközelíthetőség: Budapest (M3) – Hatvan – (21) Salgótarján -Somoskőújfalu

Somoskőújfalu központjában jobbra – Somoskő 3,3 km.

panziopdf1 panziopdf2