facebook

 

NTAK Regisztráció:

PA 19001685

oooopp
kh-szep-kartya
mkb_szep_kartya

Foglalás

Vendégkönyv

 

vendeg

 

Kedves Leendő Vendégünk!

 

Szíves figyelmébe ajánljuk igényes szálláshelyünket, a Bazalt Panziót, mely Salgótarján központjától 10 km-re, a festői szépségű és történelmében gazdag Somoskői vár közvetlen szomszédságában, szubalpin klímájú, csendes, romantikus környezetben található. A Bazalt Panzió 6 db szobája 18 fő igényes elszállásolására nyújt lehetőséget.
A Bazalt Panzió szobái központi fűtéssel és légkondícionálóval ellátottak, így a vendégeink az évszaknak és komfortérzetüknek megfelelően állíthatják be a hőmérsékletet. Valamennyi szobánk TV-vel és hűtővel felszerelt. Korlátlan WIFI internet hozzáférést biztosítunk a panzió egész területén.
Az egészséges fekvésre kifejlesztett kényelmes ágyaink biztosítják a nyugodt alvást. A csendes és romantikus Somoskő szubalpin klímája segíti a légúti megbetegedések és az asztmás panaszok gyógyítását.
A Bazalt Panzió zárt parkolóval, 40 fős különteremmel, “Lavazza” kávézóval “Gösser” sörözővel, biliárd teremmel, kerthelyiséggel rendelkezik. Teniszezési lehetőséget nyújt nemzetközi színvonalú műanyag borítású sportpályánk, míg télen a szánkózni vágyók saját pályánkon hódolhatnak sportolási szenvedélyüknek.
A szálláshely ideális kiinduló pontja a felvidéki várturizmusnak és pihenő állomása a kerékpáros- és lovasturizmusnak.
Páratlan élményt jelent a Somoskői vár és a világhírű Bazaltömlés megtekintése, valamint a természetvédelmi tanösvény bejárása a Medves-fennsíkon. A Salgói várhoz eljutva megismerkedhetünk a környék gazdag növény- és madárvilágával. Törzsvendégeinknek egyéni kedvezményt biztosítunk.
Megközelíthetőség: Budapest (M3) – Hatvan – (21) Salgótarján -Somoskőújfalu
Cím: 3100 Salgótarján, Wesselényi u. 11. Bazalt Panzió Somoskő

Bazalt